Veel gestelde vragen........

1. Kan ik mijn bedrijf zelf aanmelden?
Nee, u kunt via de knop "Contact" aangeven dat u uw bedrijf graag op de Onderhoudsbedrijvengids voor VvE's wilt plaatsen. Wij nemen dan contact met u op.
Eenmaal als uw bedrijf een vermelding heeft, krijgt u een Gebruikersnaam en Wachtwoord. Daarmee kunt u uw vermelding zelf bewerken.
U kunt nieuwe foto's en logo's plaatsen en uw teksten aanpassen. Bijvoorbeeld als u nieuwe acties of producten en/of dienten heeft.

2. Ik wil aan één bedrijf dat ik gevonden heb een vraag stellen? Hoe doe ik dat?
Als u een bedrijf gevonden hebt, kunt u bij de vermelding kiezen voor "Bedrijf selecteren".
Boven aan de site ziet u dan boven de knop "Verzend (offrte)vraag" de vermelding "1 bedrijf geselecteerd".
Als u vervolgens op de knop "Verzend (offerte)vraag" kunt u uw vraag aan he bedrijf stellen.
Als bij de adresgegevens van het bedrijf een emailadres is opgegeven, kunt u ook dat adres gebruiken. De ontvanger weet dan niet dat u hem via de Onderhoudsbedrijvengids voor VvE's heeft gvonden.

3. Hoe kan ik geselecteerde bedrijven uit mijn selectie verwijderen?
Als u bedrijven heeft geselecteerd, verschijn er boven de knop "Verzend (offerte)vraag" het aantaal door u geselecteerde bedrijven.
Als u vervolgens op de knop "verzend(offerte)vraag" klikt, komt u in het volgende scherm. Aan de rechterkant van dit scherm staan de door u geselecteerde bedrijven. Voor deze bedrijven staat een kruisje (X). Door op het kruis te klikken, verwijdert u het bedrijf uit de selectie.

4. Waarom zie ik het logo van mijn bedrijf niet in het veld "extra informatie"?
Als u gebruik maakt van Windows Explorer versie 8 en u heeft de comptaliteitsweergave "aan" staan, dan wordt de weergave van het logo niet ondersteund.
U kunt de comptabiliteisweergave "uit"zetten. Op dat moment ziet u het logo wel. Het gevolg kan wel zijn dat er bepaalde andere zaken niet coorect meer worden weergegeven.
Bij een hogere of lagere versie van Windws Explorer bestaat het probleem niet. U kunt dus ook uw versie upgraden.